Prøv spilleautomaten Jack and the Beanstalk hos Mr Green

Historien om bønnestagen kommer virkelig til live i denne spilleautomat fra NetEnt. Flygt fra gigantens slot i skyerne, sammen med hønen der lægger fantastiske rigdomme. Vover du at stjæle den magiske harpe, der giver hele 600.000 mønter?

Sådan spiller du Jack and the Beanstalk

Du kender helt sikkert det klassiske eventyr. Den første udgave blev skrevet af Benjamin Tabart, og den handler om en ung dreng ved navn Jack, som skulle finde en måde at tjene penge på. Jack møder en gammel mand, der tilbyder at bytte nogle ’magiske bønner’ for en ko. Jack får sig selv overtalt i den tro, at det er en fantastisk handel. Desværre synes hans mor ikke helt det samme, og hun kaster bønnerne ud af vinduet. Næste morgen er en gigantisk bønnestage vokset op fra jorden, der hvor bønnerne blev kastet…
Jack and the Beanstalk er iblandt de populære spillemaskiner med eventyrtema, du kan finde hos Mr Green Casino. Spillet har den klassiske opsætning med 5 hjul, 3 rækker og 20 betalingslinjer. Grafikken er i 3D, og er animeret på en finurlig måde, der passer til eventyret. Musikken minder om forår med syngende fugle og livlige toner, når du rammer bevægende wild-symboler – dem vender vi tilbage til.
Spil for sjov eller for rigtige penge, og start fra bunden af bønnestagen med helt ned til 2 kroner per spin, eller klatr hele vejen til toppen med den maksimale indsats på 1.000 kroner.

Play Jack and the Beanstalk slot

Jack and the Beanstalk funktioner

Du kan klatre hele vejen opad bønnestagen med Jack – helt op til skyerne, hvor et stort slot fyldt med rigdomme venter. Stilkene på bønnestagen er lavet af symboler med lav værdi: 10, J, Q, K og A. Symboler med den højeste værdi består af den unge dreng, den tohovedede kæmpe, en gedebuk, en træøkse og en vandkande.
I hovedspillet vil du også opdage wild symbolet ‘Jack and the Beanstalk’. Denne funktion med en bevægende wild udskifter alle andre symboler, med undtagelse af symbolerne Scatter og Key, og dukker op i både hovedspillet og Ekstra Spins. Symbolet kan dukke op hvor som helst på hjulet, og kan bevæge sig mellem de forskelle hjul fra højre mod venstre, hvilket kan give nogle fantastiske re-spins, hver gang den stopper. Samtidig giver den dig 3x igen på dine gevinster!
Hvis du rammer tre scatter-symboler, vil jorden begynde at ryste, og skabe en revne hvor bønnestagen vil skyde op til skyerne og tage Jack helt med op til toppen. Her vil du modtage 10 Ekstra Spins og muligheden for endnu mere spændende, bevægende wilds.

Jack and the Beanstalk slot features

Jack and the Beanstalk Ekstra Spins

Hvis du leder efter funktionen Ekstra Spins, skal du holde øje med scatter-symbolet i form af en skattekiste. Når du rammer tre af disse, vil du klatre til toppen af bønnestagen til Ekstra Spins-funktionen. Luk op for nye bevægende wilds med en nøgle, der dukker op på det femte hjul. Disse nøgler kan lukke op for tre forskellige bevægende wilds. For hver tre nøgler du får, åbner du en bevægende wild.

Dobbeltstablet Wild med To Pengesække

Det første Jack stjal fra slottet i skyerne var pengesække. De første tre nøgler du samler, tildeler dig to ekstra pengesække vist som bevægende dobbeltstablede wilds.

Tredobbeltstablet Wild med Tre Gyldne Høns

Jack bliver modig mens han besøger slottet. Han ser tre høner, der lægger gyldne æg. De tre næste nøgler du samler, åbner for wild-symboler i form af tredobbelt-stablede gyldne høns.

Udvidende Gylden Harpe Wild

En sang spilles, og Jack hører denne flygtige melodi og finder en selvspillende gylden harpe. Saml 3 nøgler mere, og nu kan du åbne de bevægende wilds med den gyldne harpe. Når den gyldne harpe dukker op på hjulene, vil den udvide sig over hele hjulet – med mulighed for at skabe uhyre store gevinster igen og igen.

Jack and the Beanstalk slot bonus symbols

Jack and the Beanstalk bonusfunktioner i spillet

De bevægende wilds gør dette spil unikt. De kan potentielt set give dig nærmest uendelige gevinster, eftersom hjulene spinner igen for hver gang en bevægende wild dukker op på spilleautomaten. Sammen med Ekstra Spins kan dette spil hurtigt skyde dig opad bønnestagen mod gigantiske gevinster.

Funktionen Bevægende Wilds

Når en wild dukker op på hjulene, vil det give dig et re-spin, og udskifte alle symboler, med undtagelse af nøgler og scatter-symboler. I hovedspillet vil kun den normale ’bevægende wild’ dukke op. I løbet af Ekstra Spins, får du chancen for at åbne for stablede wilds, der kan dukke op på hele hjulet.

Funktionen Jack and the Beanstalk Ekstra Spins

Mens Jack bevæger sig op sammen med bønnestagen, og der opnås tre scatter-symbler, vil du samtidig åbne for Ekstra Spins. For hver tre nøgler du modtager på hjul 5, vil du åbne for endnu en bevægende wild-funktion, og det giver dig en udvidende ’bevægende wild’ efter i alt 9 nøgler.

Jack and the Beanstalk slot bonus

Mekanik

Jack and the Beanstalk blev udgivet af NetEnt i november 2014. Prøv spillet uden indsatser, eller spil for rigtige penge på computer, tablet eller mobile enheder. 

 

Max Gevinst (DKK): 3.000.000 

Max Gevinst (mønter): 600.000 

Max Indsats (DKK): 1000 

Min Indsats (DKK2,00 

Tilbagebetalingsprocent: 96,3% 

Volatilitet: Medium/Høj 

Spil for Sjov tilgængelig: Ja 

 

Konklusion 

 

Hos Mr Green finder man et stort udvalg af spilleautomaterNogle skiller sig særligt ud, og er uhyre populære. Det gør sig især gældende for Jack and The Beanstalk. Det er ikke svært at se, hvorfor denne spilleautomat er blevet så populær. Et eventyr skabte grundlaget for dette fantastiske spil, som belønner dig med nogle virkeligt store gevinster takket være de bevægende wilds Få 10 Ekstra Spins og gør klar til helt nye eventyr. Saml nøgler, og få endnu større og bedre bevægende wilds, som kan give flere gevinster i træk, og som kan give dig nærmest uendelige re-spins.  Hvis du har tålmodigheden, kan Jack and the Beanstalk i den grad belønne dig godt – hvis du ved, hvordan du får fat i de mange skatte, som slottet i skyerne gemmer på.

 

Hvis du nyder at spille Jack and the Beanstalk, så sørg også for at kigge nærmere på :

Diamond Blitz
Emoji Planet
Lucky Mr Green
Mr Green’s Bank Vault
Reactoonz
Fruit Party

Iniciar sesión Unirse ahora